Hjälp med att renovera hus eller lägenhet i Skåne

Funderar du på att renovera hus eller totalrenovera? Vi på Vemabygg hjälper till med allt från planering till utförande. Här får du hjälp med allt på en plats, då vi erbjuder totalentreprenad. Få en prisuppskattning på er tänkta renovering idag, skicka oss en förfrågan och få svar inom 48 timmar. 

”Professionella killar som överträffade alla våra förväntningar!”

4,9/5

Google recensioner

Behöver ni hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar. Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

040-464 544

Vill du hellre tala med en av våra projektledare direkt? Ring oss!

Badrumsrenovering, köksrenovering, snickeri, vvs, måleri och totalrenovering.

Vår totalentreprenadtjänst inom helrenovering hus erbjuder en helhetslösning för dina renoveringsbehov. Från den initiala analysen av ditt hem, till professionell vägledning om val av material och metoder anpassade för ditt projekt, står vi redo att hantera alla aspekter av renoveringen. Vi tar ett omfattande ansvar för hela processen, vilket innebär att vi samordnar alla nödvändiga arbeten – från design och planering till genomförande och färdigställande. 

Vår expertis säkerställer att ditt renoveringsprojekt genomförs smidigt, effektivt och med minimal störning för dig. Vänd dig till oss för en totalentreprenad där vi tar hand om allt, för att skapa ditt drömhem.

Vi på Vemabygg är hängivna åt att tillhandahålla enastående service för varje husrenoveringsprojekt i Skåne. Vår djupgående lokalkännedom positionerar oss som det naturliga valet för alla dina husrenoveringsbehov. Från mindre uppdateringar till stora ombyggnadsprojekt, är vårt primära mål att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse och trygghet genom hela processen.

Är du redo att förvandla ditt hem? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför Vemabygg är det föredragna alternativet för husrenoveringar i Malmö och Skåne. Låt oss hjälpa dig att förnya ditt hem med högkvalitativa lösningar som håller år efter år.

 

Är du redo att ta steget och skapa ditt drömhem? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck varför Vemabygg är det föredragna valet för husbyggen i Malmö och Skåne. Vi är här för att vägleda dig från vision till verklighet med kvalitativa lösningar som du kommer att älska för livet.

Din partner för husrenovering i varje steg

Om ditt takbyte ingår i ett mer omfattande projekt, kan Vemabyggs totalentreprenad vara det optimala valet för dig. Vi erbjuder följande tjänster:

Vi hanterar hela byggprocessen, från design till färdigställande, för att säkerställa en smidig och effektiv projektgenomförande.

Vårt team av experter hjälper dig att planera och designa ditt byggprojekt, oavsett storlek, för att uppfylla dina behov och visioner.

Vi skapar ditt drömhem från grunden med högkvalitativa material och hantverk, anpassade efter dina önskemål och krav.

Vi skapar ditt drömhem från grunden med högkvalitativa material och hantverk, anpassade efter dina önskemål och krav.

Våra erfarna hantverkare förvandlar och moderniserar dina utrymmen med fokus på kvalitet, hållbarhet och design, för att ge dem nytt liv.

Projekt

Nybyggnation
Renovering
Badrum
Tak

Vanliga frågor

Kostnaden för ett byggprojekt varierar beroende på en rad faktorer, inklusive projektets storlek och omfattning, val av material, och specifika designkrav. På Vemabygg erbjuder vi skräddarsydda lösningar, vilket innebär att varje pris är lika unikt som projektet det gäller. För en exakt kostnadsuppskattning, vänligen kontakta oss för en personlig konsultation där vi kan diskutera dina specifika behov och visioner.

Starttiden för ett projekt hos Vemabygg beror på flera faktorer, inklusive vår nuvarande arbetsbelastning, projektets omfattning, och dina specifika behov. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta våra kunders tidsplaner. För att få en uppskattning av när vi kan påbörja just ditt projekt, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation. Detta ger oss möjlighet att förstå dina förväntningar och schemalägga arbetet på ett sätt som passar dig bäst.

Tidsramen för en renovering kan variera beroende på projektets omfattning, val av material och eventuella oväntade utmaningar som kan uppstå. Generellt kan en mindre renovering ta några veckor, medan större projekt, som en helrenovering av ett hus, kan sträcka sig över flera månader. Vi strävar alltid efter att ge en realistisk tidsuppskattning vid projektets start och håller dig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen.

Om din renovering innebär större strukturella förändringar, tillägg till husets yta, eller ändringar som påverkar husets exteriör, kan det vara nödvändigt att ansöka om bygglov från din lokala kommun. Mindre inre renoveringar kräver ofta inte bygglov. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring vilka åtgärder som kräver bygglov och kan även assistera i ansökningsprocessen för att säkerställa att ditt renoveringsprojekt följer alla gällande regler och bestämmelser.