Bygga hus i skåne

Bygga hus har aldrig varit enklare

Funderar du på att bygga nytt hus eller mindre tillbyggnad? Vi på Vemabygg hjälper till med allt från planering till utförande. Kontakta oss idag och få en förfrågan och få svar inom 48 timmar. 

”Professionella killar som överträffade alla våra förväntningar!”

4,9/5

Google recensioner

Behöver ni hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar. Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

040-464 544

Vill du hellre tala med en av våra projektledare direkt? Ring oss!

Ni har önskemål, vi bygger.

Vår totalentreprenadtjänst inom att bygga hus erbjuder en heltäckande lösning för dig som drömmer om ett nytt hem. Från den första visionen av ditt framtida hus till professionell rådgivning om val av material och byggmetoder som bäst passar din vision, är vi här för att vägleda dig genom varje steg av processen. Vi tar ett omfattande ansvar för att koordinera alla nödvändiga insatser – från den inledande designen och planeringen till själva byggandet och slutliga leveransen av ditt nya hem.

Vår expertis garanterar att processen att bygga ditt nya hus genomförs smidigt, effektivt och med så lite störning som möjligt i ditt dagliga liv. Lita på oss för en totalentreprenad där vi tar hand om allt, för att förverkliga ditt drömhus.

Vår expertis säkerställer att ditt renoveringsprojekt genomförs smidigt, effektivt och med minimal störning för dig. Vänd dig till oss för en totalentreprenad där vi tar hand om allt, för att skapa ditt drömhem.

Vi på Vemabygg är engagerade i att erbjuda exceptionell service för varje byggprojekt i Skåne. Vår omfattande lokalkännedom gör oss till det självklara valet för dig som planerar att bygga ett nytt hem. Från din första idé till det färdiga nybygget, är vårt huvudmål att garantera din fulla tillfredsställelse och trygghet under hela projektets gång.

Din partner för husrenovering i varje steg

Om ditt takbyte ingår i ett mer omfattande projekt, kan Vemabyggs totalentreprenad vara det optimala valet för dig. Vi erbjuder följande tjänster:

Vi hanterar hela byggprocessen, från design till färdigställande, för att säkerställa en smidig och effektiv projektgenomförande.

Vårt team av experter hjälper dig att planera och designa ditt byggprojekt, oavsett storlek, för att uppfylla dina behov och visioner.

Vi skapar ditt drömhem från grunden med högkvalitativa material och hantverk, anpassade efter dina önskemål och krav.

Vi skapar ditt drömhem från grunden med högkvalitativa material och hantverk, anpassade efter dina önskemål och krav.

Våra erfarna hantverkare förvandlar och moderniserar dina utrymmen med fokus på kvalitet, hållbarhet och design, för att ge dem nytt liv.

Projekt

Nybyggnation
Renovering
Badrum
Tak

Vanliga frågor

Kostnaden för ett byggprojekt varierar beroende på en rad faktorer, inklusive projektets storlek och omfattning, val av material, och specifika designkrav. På Vemabygg erbjuder vi skräddarsydda lösningar, vilket innebär att varje pris är lika unikt som projektet det gäller. För en exakt kostnadsuppskattning, vänligen kontakta oss för en personlig konsultation där vi kan diskutera dina specifika behov och visioner.

Starttiden för ett projekt hos Vemabygg beror på flera faktorer, inklusive vår nuvarande arbetsbelastning, projektets omfattning, och dina specifika behov. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta våra kunders tidsplaner. För att få en uppskattning av när vi kan påbörja just ditt projekt, rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation. Detta ger oss möjlighet att förstå dina förväntningar och schemalägga arbetet på ett sätt som passar dig bäst.

Svaret på hur lång tid det tar att bygga ett hus kan variera beroende på en rad olika faktorer, såsom husets storlek, designkomplexitet, väderförhållanden, tillgänglighet av material och arbetskraft samt eventuella särskilda önskemål från din sida. Generellt sett kan byggprocessen för ett standardhus ta mellan 6 till 12 månader från start till färdigställande.

Det är viktigt att notera att denna tidsram är en uppskattning och kan påverkas av ovannämnda faktorer. Vi på Vemabygg arbetar nära våra kunder genom hela processen för att säkerställa att alla aspekter av byggprojektet löper så smidigt som möjligt, och vi strävar alltid efter att hålla dig informerad om tidslinjen för ditt specifika projekt. Att bygga ditt drömhus är en resa vi tar tillsammans, och vårt team är dedikerat till att göra den så effektiv och bekymmersfri som möjligt.

Ja, när du planerar att bygga ett nytt hus krävs det nästan alltid att du ansöker om bygglov från din lokala kommun. Bygglovet säkerställer att ditt nya hus uppfyller gällande byggnormer, planbestämmelser och andra regelverk. Processen för att söka bygglov innefattar vanligtvis inlämning av detaljerade ritningar och planer som visar husets design, placering på tomten, samt hur det förhåller sig till lokala byggregler och grannfastigheter.

Vemabygg kan bistå dig genom hela processen, från att utforma ditt nya hem i enlighet med gällande bestämmelser till att hantera bygglovsansökan. Vi har erfarenheten och kunskapen för att säkerställa att ditt byggprojekt uppfyller alla krav och får det nödvändiga godkännandet för att kunna påbörjas. Att navigera i bygglovsprocessen kan vara komplext, men du kan lita på vårt expertteam för att göra resan smidigare.