Villa Beddingestrand, Vemabygg

Villa Beddingestrand

Villa Beddingestrand utstrålar modern lyx med sin arkitektur och personliga touch. Beläget precis vid havet, förenar detta nybyggda hem elegant design med optimal komfort och funktionalitet. Varje detalj är noggrant uttänkt och miljövänliga material används genomgående, vilket skapar ett hållbart och estetiskt tilltalande boende. Ett hem designat för att maximera den storslagna utsikten och livskvaliteten vid Sveriges sydkust.

Villa Beddingestrand, Vemabygg
Översikt

Upptäck Villa Beddingestrand – en skräddarsydd pärla av modern arkitektur, där Vemabygg har stått för allt arbete som totalentreprenad. Detta projekt är ett uttryck för vår ambition att överträffa gränserna inom lyxigt boende, med varje detalj noggrant utvalt för sin hållbarhet och estetiska kvalitet som samspelar med den kustnära omgivningen. Villa Beddingestrand är unikt anpassad efter kundens personliga önskemål och behov, där ingenting har lämnats åt slumpen.

Fasaden

Fasaden på Villa Beddingestrand använder sig av den japanska tekniken Yakisugi, där träet bränns för att öka dess motståndskraft mot röta och mögel. Denna teknik har en lång historia både i Sverige och Japan, och ger fasaden dess unika, brandskyddande och nästan underhållsfria egenskaper som åldras vackert med tiden.

Material

I Villa Beddingestrand används rikligt med naturliga material som trä och sten, vilket återspeglas i allt från handplockade möbler till skräddarsydda köks- och badrumsinredningar. Dessa element ger en känsla av robust elegans och tidlös skönhet.

En del av huset

Interiören balanserar modern design med personliga inslag, där murriga färger möter stilrena detaljer för att skapa en unik och inbjudande atmosfär. Varje rum är designat för att både inspirera och erbjuda komfort, vilket gör hemmet till en personlig fristad.

Bildgalleri