Villa Bjärred

Villa Bjärred står som en hyllning till modern arkitektur och personlig stil. Beläget i Bjärred av natursköna omgivningar, kombinerar detta projekt elegant design med högsta komfort och funktionalitet. Genomtänkta detaljer och miljövänliga material skapar ett hem som inte bara är vackert att se på, utan också hållbart för framtiden. Följ med på resan tillsammans med oss när vi följer bygget av Villa Sandgren.

Översikt

Välkommen till Villa Bjärred – ett flaggskeppsprojekt där Vemabygg tar en stolt roll som totalentreprenör. Detta ambitiösa projekt symboliserar vår strävan efter excellens inom modern bostadsbyggnation, där varje steg och moment är planerat med precision och omsorg. Villa Sandgren är utformad för att harmoniera med sin natursköna miljö och erbjuder en unik blandning av design, hållbarhet och komfort. På denna sida kan du följa projektets utveckling, från de första spadtagen till det färdiga drömhemmet. Genom regelbundna uppdateringar och insikter i byggprocessen, bjuder vi in dig att vara en del av denna resa och se hur Villa Sandgren tar form.

Kund

Familj Sandgren

Aritekt
Projektstorlek
Bygglängd
Slutfört

Under 2025

Grunden

Just nu är vi i ett spännande skede av projektet Villa Bjärred, där arbetet med att färdigställa grunden pågår för fullt. I detta avgörande moment samarbetar vi nära med J. Sandgren för att säkerställa att allt från markberedning till gjutning av grunden utförs med högsta precision och kvalitet. Detta steg lägger den solida basen för Villa Sandgrens framtid, ett viktigt fundament som kommer att bära upp det vackra hemmet.